Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: خدای سال ۶۳ خدای سال ۹۸ است. خدای جنگ نظامی و فتح خرمشهر که مسلمانان را پیروز می‌کند خدای جنگ اقتصادی و جنگ نرم است. رهبری فرمودند این جنگ اراده ها است و ما پیروز هستیم چرا که دشمن وقتی اراده می‌کند تکیه بر تجهیزات خود دارد اما ما که ایستادیم تکیه بر خدا داریم و توکل به خدا داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه حرم رضوی گفت: امروز روز سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر است. امام بزرگوار فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد». این جمله از ابعاد مختلف قابل تحلیل است. باید بدانیم که کجای فتح خرمشهر قدرت و اراده حق بود. این را باید توجه کنیم. در ظاهر فتح خرمشهر با برنامه‌ریزی فرماندهان و عملیات بیت‌المقدس و شهامت رزمندگام اسلام فتح شد؛ نه طوفانی آمد، نه حادثه طبیعی و نه جریانی که در دست اینها نبود اما اولین در مرحله اعلام فتح خرمشهر ایشان فرمودند «خرمشهر را خدا آزاد کرد».

وی ادامه داد: آنهایی که در عرصه فتح خرمشهر اقدام کردند دو جریان بودند. یکی فرماندهان که نشستند برنامه‌ریزی کردند و دیگری رزمندگان از جان گذشته که وارد عملیات شدند. آنچه باعث شد آنها جرات کنند و در محاسبه نظامی که با همه معادلات فتح خرمشهر امکان نداشت وارد عمل شوند اعتقادات به خدا بود. آنها با اعتقاد به خدا اقدام کردند و این عملیات را برنامه ریزی کردند.

وی افزود: جریان رزمندگان هم اراده کردند پیروز شوند و پیروز شدند و به خدا مطمئن بودند. انسان هایی با عشق به خدا و اراده برخواسته از ایمان به کاری که بر حسب موازنه ها امکان نداشت دست زدند و خدا هم کمک کرد. خدا در دل دشمن غفلت انداخت و وقتی رزمندگان رفتند برخی سنگرها می دیدند آنها با لباس زیر خوابیده اند و با لباس زیر از خواب پریدند. رعب و ترس را هم خدا بر دل آنها انداخت. وقتی که بنا شد اراده ها برخواسته از ایمان به خدا باشد، خدا هم در دل طرف مقابل اول غافلگیری و بعد ایجاد رعب از قدرت اسلام می اندازد.

خطیب نماز جمعه حرم رضوی گفت: با این کیفیت خرمشهر فتح شد و امام این واقعیت را درک کرد. خدای سال ۶۳ خدای سال ۹۸ است. خدای جنگ نظامی و فتح خرمشهر که مسلمانان را پیروز می کند خدای جنگ اقتصادی و جنگ نرم است. رهبری فرمودند این جنگ اراده ها است و ما پیروز هستیم چرا که دشمن وقتی اراده می کند تکیه بر تجهیزات خود دارد اما ما که ایستادیم تکیه بر خدا داریم و توکل به خدا داریم.

وی ادامه داد: در جنگ احد کفار شعار می‌دادند ما بت عزی داریم و شما ندارید و پیامبر فرمودند بگویید الله خدای ما است و شما مولا ندارید. دشمن مولا ندارد و ما مولا داریم و تکیه ما بر اراده خداوند است اما باید ما اراده کنیم تا کمک خداوند بر اساس اراده ما به نفع ما قرار بگیرد. همه مشکل ما در اراده است.

وی افزود: امروز مردم اراده کرده‌اند تا مقاومت کنند و در تنگنای معیشتی بایستند اما این عزیزانی که می‌خواهند کشور را اداره کنند هم باید اراده کنند تا با همه قدرت این تنگنای معیشتی را از سر راه مردم بردارند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اگر خدای ناکرده چنین اراده‌ای نباشد، تنها اراده مردم مشکل را حل نمی‎کند. البته مردم ما در هر شرایطی پیروز هستند. در زمان جنگ نیز برخی جریان‌های مدیریتی آمدند و ادعا کردند که به ما اختیار بدهید و امام هم برای اینکه عذرشان رفع شود اختیار دادند اما اخرش چه شد و مسیر ۷۰ کیلومتری را دشمن طی کرد که اگر با اتومبیل می‌خواست بیاید به این سرعت نمی‌رسید. آنها اراده نداشتند اما مردم خواستند بر دشمن پیروز شوند.

وی ادامه داد: آنهایی که اختیار می‌خواستند بعد چند ماه سفیدآب و سرخاب کرده از مملکت فرار کردند و سر بر دامن استکبار گذاشتند. این مردم بودند که پیروز شدند و با امام جنگ را با عزت تمام کردند و آمریکا بعد سی سال جرات نزدیک شدن به ما را ندارد.

خطیب نماز جمعه مشهد مقدس گفت: امروز یک عده به دنبال نشاط جوان هستند و نشاط جوان با رقص و با اجرای ناهنجاری‌های ضد دینی مگر ممکن است. مثل امروزی که روز بعد فتح خرمشهر بود مگر نشاط جوانان در سال ۶۳ چطور می‌شود در نسل جوان به وجود آورد. آن روز جنگ نظامی بود و امروز جنگ اقتصادی است و جوان باید وارد فعالیت شود، با امید قدم بردارد و قدرت حرکت خود را ببیند و این نشاط جوان است.

وی ادامه داد: جوان با امید بیاید کشور را بسازد و در مقابل دشمن بایستد و این استعداد در جوان امروز وجود دارد تا از این طریق نشاز پیدا کند. در آن دوران روزی خدمت امام بودم و امام مشغول فرمایشاتی بودند و جمعی از رزمندگان آمده بودند و اینها کمی معطل شدند و شروع به شعار دادن کردند که امام منتظر شما هستیم.

وی افزود: من متوجه شدم امام انقلاب حالی پیدا کردند. امام در همه مسائل حساس خود را کنترل می‌کردند اما آن روز صورتشان قرمز شد و سرشان را انداختند پایین بعد فرمودند اگر ده نفر از اینها آن روز بودند علی (ع) امام مومنین تنها نمی‌شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علم الهدی جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۴۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفال به حافظ چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رو بر رهش نهادم و بر من گذر نکرد...

فرارو- فال گرفتن از آثار ادبی، از باور‌های کهن این مرز و بوم است. در گذر زمان ساکنان این خاک به ادیبانی که گمان می‌بردند بهره‌ای از کلام حق دارند رجوع می‌شد. با این حال، اما در گذر زمان تنها تفال به حافظ در فرهنگ عامیانه ما باقی مانده است.

رو بر رهش نهادم و بر من گذر نکرد
صد لطف چشم داشتم و یک نظر نکرد

سیل سرشک ما ز دلش کین به درنبرد
در سنگ خاره قطره باران اثر نکرد

یا رب تو آن جوان دلاور نگاه دار
کز تیر آه گوشه نشینان حذر نکرد

ماهی و مرغ دوش ز افغان من نخفت
وان شوخ دیده بین که سر از خواب برنکرد

می‌خواستم که میرمش اندر قدم چو شمع
او خود گذر به ما چو نسیم سحر نکرد

جانا کدام سنگ‌دل بی‌کفایت است
کو پیش زخم تیغ تو جان را سپر نکرد

کلک زبان بریده حافظ در انجمن
با کس نگفت راز تو تا ترک سر نکرد

شرح لغت: حریف: همپیشه، همکار/ مرغ دل بیقرار: طایر دل پریشان.

تفسیر عرفانی:‌

۱- ویژگی‌های شما عبارت اند از: خوشگذران، انسان شناس، جذاب و دلربا، خیرخواه، رفیق دوست، با سلیقه، راستگو، با وفا، افراطی، خوش رو، مادی گرا، پر جنب و جوش، زرنگ، پولساز، شاد، اهل مسافرت و میهمانی رفتن، ناقلا، وسواسی، لجباز و با اراده.

۲- بار‌ها تلاش و فعالیت نموده اید، اما موفق نشده اید، ولی خوشبختانه نا امید نشده اید. همین امید و اراده قوی موجب پیشرفت شما خواهد شد. اگر با توکل بر خدا و با استفاده از اراده، علاقه و تلاش قدری بر سرعت عمل خود بیفزائید، موفق خواهید شد، ولی اگر از این نیت فعلاً صرف نظر کنی، به مراتب بهتر است.

تعبیر غزل:

خداوند فرصتی بسیار نیکو در اختیار تو قرار داده بود که به هر دلیل آن را از دست دادی و اکنون غصه آن را می‌خوری و همه کسانی هم که تو را می‌شناسند بابت فرصت از دست رفته تو را سرزنش می‌کنند. با این حال بهتر است مایوس نشوی و از راه خود باز نگردی که همیشه فرصت جبران هست.

دیگر خبرها

  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • نیایش‌های «کیخسرو» ناب‌ترین و زیباترین نیایش‌های ادب فارسی است
  • اراده تحول‌گرایی و تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب اسلامی
  • سفر بارزانی به تهران، یک تحول مهم
  • تفال به حافظ چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رو بر رهش نهادم و بر من گذر نکرد...
  • رویداد هنری بنت الهدی در البرز برگزار شد
  • «خدای جنگ» حسین دارابی مجوز ساخت گرفت
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برنامه‌های ۳ خرداد استان مرکزی
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • ببینید | ویدیویی پربازدید از انگلیسی صحبت کردن جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی